Přijďte na Olomouc dřív - výzva Ultras | SK Slavia Praha
Více

Přijďte na Olomouc dřív - výzva Ultras

Kotel v Edenu se stále zlepšuje, pojďme ho dovést k úplné dokonalosti! Výborná příležitost jak vypilovat, natrénovat, případně doplnit a vyzkoušet chorály a celkové fandění na naší Severní tribuně se právě blíží.
Kotel v Edenu se stále zlepšuje, pojďme ho dovést k úplné dokonalosti! Výborná příležitost jak vypilovat, natrénovat, případně doplnit a vyzkoušet chorály a celkové fandění na naší Severní tribuně se právě blíží. Nedělní výkop ve 20:00 nám dává dostatek prostoru před zápasem, kdy by se již všichni měli vrátit z chat, zápasů a podobně a proto by měl dorazit každý, kdo chodí na zápasy Slavie na Severní tribunu!

Chodíte na fotbal chvíli a neumíte ještě chorály? Tohle je výborná příležitost, jak vše dohnat!

Jako Ultras jsme připravili pár nových chorálů, popěvků a nápadů, které v neděli vyzkoušíme a doufáme, že se chytnou. Sejdeme se však také proto, abychom nerušeně diskutovali také o vašich nápadech, připomínkách, návrzích a podobně... Připravme se před nedělním utkáním s Olomoucí a hlavně před důležitým derby na Letné pořádně! Chorály se budou ten večer nahrávat a následně se dají na internet, aby měl každý slávista možnost se je naučit!

Sejdeme se tedy v neděli v 17:50 před McDonaldem v Edenu! Každý musí mít permanentní vstupenku nebo zakoupený lístek ! Každá hlava dobrá, proto nespoléhejte na ostatní a doražte i vy! Šiřte tuto informaci mezi další slávisty rychlostí blesku a nebojte se také vzít kamaráda, kamarádku, ať se nás sejde dobrý počet. Ukažme, jak Severní tribuna drží pohromadě! Ať žije Slavia! Strašák

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články