Zpravodajství z utkání A a C-dorostu se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Zpravodajství z utkání A a C-dorostu se Slováckem

Starší dorostenci vybojovali tři body, mladší bod za bezbrankovou remízu
Slavia dorost „A“ - 1.FC Slovácko 2:0 (1:0), 5.9.2008 1. liga SD
Branky: Kučera, Hyčka
Slavia: Malina – Hyčka, Kolařík, Běloušek, Novák – Kučera, Hanousek, Rejka, Přeučil – Klavík, Vyhnal

V domácím utkání proti Slovácku jsme dokázali soupeře z Moravy porazit a připsat si důležité vítězství do tabulky. Do utkání jsme vstoupili aktivně, nenechali jsme soupeře dostat se k brance a sami jsme šli do vedení po pěkné akci Přeučila a hlavičce Kučery. Utkání hrané ve velkém dusnu a vedru naši chlapci odmakali a dotáhli utkání do zdárného konce, kdy se 5 minut před koncem trefil po samostatné akci Hyčka.
Hodnocení trenéra Jiřího Saňáka: „Zvládli jsme těžké utkání proti hbitému soupeři, nedařilo se nám tolik v útočné fázi. Utkání jsme mohli rozhodnout dříve.“


Slavia dorost „C“ - 1.FC Slovácko 0:0, 1. liga MD
Slavia: Jiří Měsíček – Adam Hofman, Ladislav Brůžek, Ladislav Gazdík, Jakub Sudek – Jakub Goiš, Vladimír Halama (65´ Jan Mikula), Vojtěch Šebek, Daniel Veselý – Jakub Hejret (70´ Jan Jílek), Filip Žák.

V průběhu celého zápasu si naši hráči vytvořili několik velmi slibných šancí, bohužel žádnou z nich nedokázali proměnit v náš prospěch. Nejblíže tomu byl útočník Žák, který po rychlé individuální akci prošel až do pokutového území soupeře, skórovat se mu však již nepodařilo. Míč, který směřoval do prázdné branky, obránce soupeře v poslední chvíli na brankové čáře vykopl. Šance byly i na straně našeho soupeře, ale ani jemu se vstřelit branku nepodařilo.

D. Abrhám

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články