Dvě branky Milana Ivany přispěly k výhře | SK Slavia Praha
Více

Dvě branky Milana Ivany přispěly k výhře

PRAHA – Slávistická juniorka si připsala důležité tři body. V pátém kole ČFL porazila Náchod-Deštné 3:0. Dvakrát překonal gólmana soupeře Milan Ivana, jeden gól si připsal Ondřej Honka.
PRAHA – Slávistická juniorka si připsala důležité tři body. V pátém kole ČFL porazila Náchod-Deštné 3:0. Dvakrát překonal gólmana soupeře Milan Ivana, jeden gól si připsal Ondřej Honka.

„Samozřejmě jsem spokojen. Od začátku soutěže to bylo asi naše nejlepší vystoupení. Tři body z venkovního hřiště jsou vždycky moc důležité, příští neděli nás navíc čeká těžký zápas proti Karlovým Varům. Dnešní utkání splnilo mé očekávání, dařily se nám zejména rychlé protiútoky,“ řekl po zápase trenér Miroslav Janů.

„První gól padl po rychlé výborné finální přihrávce, kdy Štěpán Koreš našel Milana Ivanu. Při druhém gólu přešel Koreš po levé straně přes obranu soupeře a přihrál Honkovi. Na 3:0 potom pečetil znovu Milan Ivana. V utkání jsme mohli dát i více branek, protože soupeř potom hru hodně otevřel. Dnešní výsledek bych na druhou stranu nechtěl příliš přeceňovat, musíme pracovat tvrdě dál,“ uzavřel trenér Miroslav Janů.

„Po dlouhé době jsem odehrál celý zápas, jsem moc rád, že jsem si dnes zahrál a pomohl k vítězství. Při prvním gólu jsem dostal od spoluhráčů výbornou přihrávku za obranu, balón jsem potom poslal po zemi těsně vedle pravé ruky brankáře. Druhý gól jsem potom dával do prázdné branky. Měl jsem ještě další dvě šance, které jsem mohl proměnit. Škoda, mohli jsme vyhrát s větším rozdílem,“ dodal střelec dvou gólů Milan Ivana.

Kromě Milana Ivany posílili juniorku také další hráči A-týmu: Michal Vorel, Peter Grajciar, Marek Kindel, Amadou Cissé a Lukáš Vácha.

FK Náchod-Deštné – SK Slavia Praha B 0:3 (0:1)
Branky: 27. a 71. Ivana, 54. Honka
Slavia: Vorel – Kindel, Jan Hošek, Starý, Held – Grajciar (79. Kobler), Cissé (81. Šimeček), Javorek, Koreš (71. Vácha) – Ivana, Honka
ŽK: Cissé

Příští zápas čeká slávistickou juniorku v neděli 14. září. V rámci 6. kola ČFL přivítá na strahovském stadionu Karlovy Vary. Výkop je v 10:15 hodin.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články