Na žlutý trikot je více kandidátů (foto) | SK Slavia Praha
Více

Na žlutý trikot je více kandidátů (foto)

KRKONOŠE/ŠVÝCARSKÁ BOUDA – Pátý den kondičního soustředění mají za sebou fotbalisté Slavie. Čtvrteční program jim trochu ulehčilo počasí, které se oproti předchozím dnům vylepšilo.
KRKONOŠE/ŠVÝCARSKÁ BOUDA – Pátý den kondičního soustředění mají za sebou fotbalisté Slavie. Čtvrteční program jim trochu ulehčilo počasí, které se oproti předchozím dnům vylepšilo. O tréninkovém programu nás informoval kondiční trenér Jan Netscher.

„Dopoledne vyplnily posilovací cviky s válci, dynamika se švihadly a další cvičení,“ popisuje. „Odpoledne bylo zaměřené na regeneraci a plavání v bazénu.“

Hlavní náplní zůstávají horská kola. „Jednou jsme měli vyjížďku v terénu, třikrát jsme jezdili na silnici. Jezdíme třeba za Vrchlabí, trasy vedou i přes Mísečky,“ uvádí Netscher místa, která znají spíš běžkaři.

Mezi slávisty právě ti nejlepší běžkaři patří i k nejlepším na kolech. „Tak peloton by vedli Suchý, Janda, Švento, Volešák, Diviš. Není to náhoda, je to podobná zátěž, která někomu sedí,“ vysvětluje Netscher.

„Počasí bylo dnes opravdu ideální,“ uzavírá kondiční trenér. Podobný program čeká fotbalisty do konce tohoto týdne, kdy jejich soustředění skončí.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články