Vladivostocká v celostátním finále čtvrtá | SK Slavia Praha
Více

Vladivostocká v celostátním finále čtvrtá

PRAHA – Patronátní sportovní škola Slavie reprezentovala Prahu. ZŠ Vladivostocká skončila v 11. ročníku McDonald's Cupu na čtvrtém místě.
PRAHA – Patronátní sportovní škola Slavie reprezentovala Prahu. ZŠ Vladivostocká skončila v 11. ročníku McDonald's Cupu na čtvrtém místě.

Malí fotbalisté ze ZŠ Vladivostocká vyhráli pražské finále kategorie B. Vítězný tým tak postoupil do celorepublikového finále, které se konalo v Jihlavě 9. a 10. června a účastnilo se ho šestnáct nejlepších škol z celého Česka. O cennou trofej bojovali žáci čtvrtých a pátých tříd.

Skupina:
Praha – Náchod 1:0
Branka: Čapek
Praha – Jihlava 3:3
Branky: 2 Pěnkava, Čapek
Praha – Ostrava 1:0
Branka: Čapek

Čtvrtfinále:
Praha – České Budějovice 8:1
Branky: 2 Gračko, 2 Maňas, 2 Zatkal, Nestrašil, Nadri

Semifinále:
Praha – Uherské Hradiště 2:2 (3:4 penalty)
Branky: 2 Čapek

Zápas o třetí místo:
Praha – Jihlava 2:2 (3:4 penalty)
Branky: 2 Čapek

„Naši hráči za celý turnaj v normální hrací době ani jednou neprohráli, ale bohužel jsme neměli štěstí v penaltových rozstřelech,“ smutnil po zápase trenér Miroslav Jíra.

Pořadí Mc Donald's Cupu:
1. Brno
2. Uherské Hradiště
3. Jihlava
4. Praha – ZŠ Vladivostocká
5. Mladá Boleslav
6. Plzeň
...
16.Svitavy

Sestava: Staněk, Nadri, Pěnkava, Trejbal, Zajac, Čapek, Zatkal, Horáček, Nestrašil, Gračko, Maňas, Prchal, Vacík, Tylšar

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články