Seznam možných soupeřů je kompletní | SK Slavia Praha
Více

Seznam možných soupeřů je kompletní

Šestnáctka klubů, z nichž jeden bude soupeřem Slavie v boji o druhý vstup do Ligy mistrů, je kompletní. Nechybí Arsenal a Steaua, se kterými červenobílí hráli ve skupině v minulé sezoně, nechybí ani slavná jména – Juventus, Barcelona, Liverpool, Schalke 04, Glasgow Rangers, Fenerbahce...
Šestnáctka klubů, z nichž jeden bude soupeřem Slavie v boji o druhý vstup do Ligy mistrů, je kompletní. Nechybí Arsenal a Steaua, se kterými červenobílí hráli ve skupině v minulé sezoně, nechybí ani slavná jména – Juventus, Barcelona, Liverpool, Schalke 04, Glasgow Rangers, Fenerbahce, Olympique Marseille, Spartak Moskva.

V minulosti se Slavia o LM utkala se třemi možnými protivníky – Doněckem, Anderlechtem a Panathinaikosem.

Do výčtu chybí už jen doplnit Basilej, Olympiakos, Fiorentina.

Hrát se bude 12. nebo 13. srpna první zápas a 26. nebo 27. srpna odveta. Losovat by se mělo 1. srpna, ale tuto informaci ještě server uefa.com nepotvrdil.

Fenerbahce, Anderlecht, Rangers, Panathinaikos a Basilej hrají stejně jako Sparta Praha v druhém předkole, pokud nepostoupí, jejich přemožitelé převezmnou jejich koeficient. Slavia bohužel tedy nemá naději, že bude nasazena.

Koeficienty, kluby v druhém předkole a další informace najdete na této stránce, ze které také čerpáme všechny údaje

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články