Sedláček odpočíval v Egyptě | SK Slavia Praha
Více

Sedláček odpočíval v Egyptě

Naši fotbalisté zahájili ve čtvrtek přípravu. Hned v sobotu se z Edenu vydali na první soustředění do Blšan. S mužstvem odjel i záložník Lumír Sedláček. „Zázemí je na vysoké úrovni, počínaje tréninkovými podmínkami, přes regeneraci až po stravu,“ pochvaloval si.

Sedláček hostoval téměř celé jaro v Hradci Králové. „Beru to pozitivně, myslím, že jsem odehrál slušné zápasy, zachránili jsme se a splnili úkol. Teď se zkusím poprat o místo ve Slavii. Kádr je silný, uvidíme, co bude dál,“ zamýšlí se.

Po skončení sezóny odjel Lumír na exotickou dovolenou. „Byl jsem v Egyptě, měl jsem se skvěle,“ je stručný. Pak se vrátí k pobytu v Blšanech. „Náplně jsou téměř každý rok stejné. Ráno a odpoledne trénink, večer posilovna. Dostaneme se i ke hře, což mi vyhovuje. Na hřišti je mi líp,“ usmívá se čtyřiadvacetiletý středopolař.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články