Béčko prohrálo v Jablonci | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo v Jablonci

PRAHA/JABLONEC – Béčko Slavie prohrálo v dalším zápase ČFL v Jablonci 2:3, branky dali Vukovič a Volešák. Z kádru našeho áčka nastoupili Kubásek, Gebre Selassie, Volešák a Šourek.
PRAHA/JABLONEC – Béčko Slavie prohrálo v dalším zápase ČFL v Jablonci 2:3, branky dali Vukovič a Volešák. Z kádru našeho áčka nastoupili Kubásek, Gebre Selassie, Volešák a Šourek. Trenér Šmejkal naopak nemohl počítat se zraněnými Zelinkou, Klavíkem, Hoškem a Švambergem.

Domácí střelec Mešanovič začal svoji cestu za hattrickem už ve třetí minutě, kdy se dostal za obranu a prostřelil Kubáska. Slavia vyrovnala po rohovém kopu Kovaříka, když se hlavou trefil Vukovič. Minutu před přestávkou se ale znovu trefil Mešanovič, slávisté nedokázali odvrátit míč do bezpečí.

V šedesáté minutě podcenil domácí brankář dělovku Volešáka z dvaceti dvou metrů a bylo vyrovnáno, bohužel pouze na dvě minuty, protože Mešanovič využil zaváhání naší obrany a z hranice vápna vymetl šibenici.

Slavia měla v závěru tlak, brankář Bočok předvedl několik výborných zákroků, míč skončil na břevnu a na tyči, naši fotbalisté vyrovnali, ale rozhodčí Gabrielovu branku neuznal a odpískal faul na brankáře.

"Utkání jsme nezačali dobře, dostali jsme branku, pak jsme měli více ze hry a zaslouženě vyrovnali. V závěru jsme měli velký tlak, ale potřetí jsme nevyrovnali. Když dostaneme tři branky ze hry, tak se těžko dosahuje dobrého výsledku, zápas jsme si chybami v obraně prohráli sami," zhodnotil pro náš web průběh souboje trenér Daniel Šmejkal.

„V závěru jsme měli tlak a zasloužili jsme si vyrovnat, bohužel jsme dostali tři branky po našich nedůrazných zákrocích v obraně,“ povzdechl si Ladislav Volešák.

Jablonec B – Slavia B 3:2 (2:1)
Branky: 3. , 44. , 60. Mešanovič – 30. Vukovič, 58. Volešák
Slavia B: Kubásek – Gebre Selassie, Kopřiva (46. Gabriel), Šourek, Dostál - Zahálka (80. Komárek), Bayer (51. Černý), Kobler, Kovařík – Volešák - Vukovič.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články