Na nábor dorazí i Vladimír Šmicer se synem | SK Slavia Praha
Více

Na nábor dorazí i Vladimír Šmicer se synem

PRAHA – Malí talentovaní fotbalisté mohou rozšířit červenobílý tým! V úterý 18. března totiž Slavia pořádá nábor nových fotbalistů ročníků narození 1996 až 2003.
PRAHA – Malí talentovaní fotbalisté mohou rozšířit červenobílý tým! V úterý 18. března totiž Slavia pořádá nábor nových fotbalistů ročníků narození 1996 až 2003. Trenéři rádi přivítají zejména šikovné kluky ročníku 2003, kteří vytvoří zcela nový tým!

Začátek je v 18 hodin na umělé trávě v Edenu. Na nábor dorazí také Vladimír Šmicer se svým synem Jiříkem, který je právě ročník 2003.

„Vezmu ho s sebou a uvidím, jak je na tom. U nás doma v Dolních Chabrech je na hřišti skoro pořád, fotbal ho moc baví," uvedl Vladimír Šmicer, který malým adeptům fotbalu pomůže s prvky fotbalové abecedy a bude také rozdávat podpisové kartičky. Malé fotbalisty přijdou povzbudit také Mickael Tavares a Tijani Belaid.

Vladimír Šmicer také zavzpomínal na své fotbalové začátky. „S fotbalem jsem začínal asi v šesti letech, hrál jsem u nás na vesnici za TJ Verneřice. Bohužel jsme tehdy dostávali hodně gólů, žádná přípravka tam nebyla, hráli jsme rovnou proti mladším žákům a v těchto kategoriích je každý rok navíc strašně znát,“ zavzpomínal čtyřiatřicetiletý záložník.

„Cílem náboru je doplnit stávající týmy o talentované fotbalisty a hlavně vytvořit zcela nový tým ročníku 2003,“ uvedl ředitel sportovních tříd Miroslav Jíra.

„Kluci se nemusejí ničeho bát, chceme jen vidět jejich rychlost, styl běhu a práci s míčem, nejvíce nás budou zajímat jejich technické dovednosti. Těšíme se na všechny malé sportovce, s sebou si stačí vzít jen sportovní oblečení a obuv, nejlépe kopačky,“ doplnil Miroslav Jíra.

Další informace můžete získat na následujících kontaktech: Miroslav Jíra - 737 562 816 a Petr Karoch - 271 733 402 nebo 603 535 357.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články