Ve středu v Tipsport lize s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

Ve středu v Tipsport lize s Příbramí

PRAHA – Ve středu čeká Slavii poslední vystoupení ve skupině A Tipsport ligy. Ve 14 hodin a 30 minut nastoupí na umělé trávě v Edenu proti FK Marila Příbram.

PRAHA – Ve středu čeká Slavii poslední vystoupení ve skupině A Tipsport ligy. Ve 14 hodin a 30 minut nastoupí na umělé trávě v Edenu proti FK Marila Příbram. Utkání odehraje slávistická juniorka, protože hráči A-týmu se připravují na herním soustředění ve Spojených Arabských Emirátech. Slavia si ve skupině A zatím připsala jedno vítězství a jednu remízu.

České Budějovice Slavia minulý čtvrtek porazila 2:0. O víkendu potom vybojovala remízu 1:1 s Bohemians 1905. Pokud Slavia Příbram porazí, bude mít ve sklupině stejný počet bodů jako zatím první Bohemians 1905.

O postupujícím by tak rozhodl brankový rozdíl. Reportáž z tohoto utkání můžete sledovat v rámci on-line přenosu z přípravného utkání z Emirátů s CSKA Moskva, které začíná ve 13 hodin našeho času.

Výsledky zápasů skupiny A Tipsport ligy:

SK Dynamo České Budějovice – FK Marila Příbram 2:4

Bohemians 1905 – FK Marila Příbram 1:0

SK Slavia Praha – SK Dynamo České Budějovice 2:0

SK Slavia Praha – Bohemians 1905 1:1

Bohemians 1905 – SK Dynamo České Budějovice 6:1

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články