Probíhá předprodej na Tottenham! | SK Slavia Praha
Více

Probíhá předprodej na Tottenham!

PRAHA - Prodej vstupenek na domácí utkání 3. kola Poháru UEFA Slavia - Tottenham Hotspur je v plném proudu! Zápas se hraje na Strahově ve čtvrtek 14. února 2008 od 21 hodin.
PRAHA - Prodej vstupenek na domácí utkání 3. kola Poháru UEFA Slavia - Tottenham Hotspur je v plném proudu!  Zápas se hraje na Strahově ve čtvrtek 14. února 2008 od 21 hodin.

O přestávce se mohou diváci těšit na soutěž o řadu zajímavých cen! Hlavní výhrou bude letecký zájezd se Slavií pro dvě osoby na odvetné utkání v Londýně, které se hraje 21. února.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. U všech vchodů na stadion budou mít pořadatelé dotazníky a tužky. Kdo se chce losování zúčastnit, připravený dotazník vyplní a poté ho vhodí do hnědé schránky s logem Slavie. Do losování budou zařazeny pouze dotazníky se všemi vyplněnými údaji!

Ve 21 hodin (jakmile utkáni začne) budou schránky uzavřeny a odneseny na hrací plochu, kde o přestávce proběhne losování. Dalších pět vylosovaných šťastlivců vyhraje tašky se slávistickými suvenýry.

Vstupenky na zápas si můžete kromě strahovského předprodeje také zakoupit v prodejnách Calcio (Myslíkova 30, Praha 2) a v prodejnách Fanzone. Cenové rozpětí vstupenek je od 450 Kč do 950 Kč.

Členové fanklubu Exclusive a majitelé permanentek mají na tyto vstupenky příslušné slevy: 15% - členství Fanklub Exclusive, 10% - majitelé permanentních vstupenek 07/08, 20% - členové databáze SK Slavia Praha (členové Fotbalového oddílu před rokem 1990). Slevy lze využít pouze v předprodeji vstupenek na Strahově, nikoliv ale v den zápasu.

Slavia - Tottenham Hotspur

tribuna západ
krytá 950 Kč
nekrytá 800 - 850 Kč

tribuna východ
krytá 900 Kč
rodinné vstupné (2 dospělí + 2 dětí) 450 Kč/ 1 vstupenka
nekrytá 750 Kč

tribuna jih
krytá 550 Kč
studenti, důchodci ZTP   450  Kč
nekrytá, kotel 450 Kč

Tribuna sever
krytá 550 Kč
nekrytá 450 Kč

Výherci soutěže z utkání Ligy mistrů UEFA Slavia – Sevilla (12. prosince 2007):

1.cena: letecký zájezd: Veronika Znamenáčková

2.cena: slávistické křeslo: Ivona Ipserová

3.cena: vstupenky na Slávistický bál: Milan Jechovtek

4. až 15.cena: slávistické šály:

Zdeněk Eisman

Libuše Palečková

Jiří Jelínek

David Folnarczny

Tomáš Čáp

Miroslav Zoubek

Peter Fajnor

Michal Vais

Matina Hospodková

Václav Mašek

Jiří Stříbrný

Jiří Karas

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články