Střihavka: Slavii děkuji za šanci | SK Slavia Praha
Více

Střihavka: Slavii děkuji za šanci

PRAHA/NORWICH - „Jsem strašně rád za to, že mi Slavii dala šanci, udělám všechno pro to, abych důvěru nezklamal,“ uvedl David Střihavka pro slavia.cz ještě z Velké Británie, odkud se v pátek vydá na cestu do Prahy a na soustředění do Krkonoš.
PRAHA/NORWICH - „Jsem strašně rád za to, že mi Slavii dala šanci, udělám všechno pro to, abych důvěru nezklamal,“ uvedl David Střihavka pro slavia.cz ještě z Velké Británie, odkud se v pátek vydá na cestu do Prahy a na soustředění do Krkonoš. „Když se mi trenér Karel Jarolím poprvé ozval, neváhal jsem ani chvíli a hned jsem kývl,“ dodal.

David nedorazí mezi neznámé tváře, z mnoha našimi fotbalisty se zná z dorostenecké kategorie. „Abych na někoho nezapomněl, známe se s Markem Jarolímem, Danem Pudilem, Láďou Volešákem, ale i s dalšími.“

Na vzájemné souboje se Slavií v dresu Baníku příliš rád nevzpomíná. „To mám špatnou bilanci, dvakrát jsem s ní prohrál.“

Slavii David Střihavka sledoval i na britských ostrovech. „Po prohře s Arsenalem se mne na to tady lidé dost ptali, doufám, že s Tottenhamem budu mít možnost ukázat jim, že udělali chybu, když jsem nedostal víc možností.“

Ve slávistickém útoku bude velká konkurence stejně jako v dalších řadách. „To je dobře, jaro bude náročné, bude rozhodovat momentální forma hráčů. Vím, že nemám nic jistého, ale jsem rád, že jsem dostal tuto šanci. Nepřicházím určitě s příliš velkým sebevědomím, ale na druhou stranu věřím, že Slavii pomohu k titulu.“

David Střihavka po přeletu Evropy vyrazí na soustředění do Krkonoš. „Snad se dostanu i na běžky, nevadí mi,“ dodal nový slávistický útočník. Střihavka si před polednem nafasuje na Strahově vybavení a odtud vyrazí s vedoucím mužstva Miroslavem Držmíškem směr Špindlerův Mlýn.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články