Slavia má zájem o Jana Blažka | SK Slavia Praha
Více

Slavia má zájem o Jana Blažka

PRAHA – Slavia má intenzivní zájem o útočníka Jana Blažka. Devatenáctiletý juniorský reprezentant absolvoval v úterý zdravotní testy, na jeho působení se dohodla Slavia s Libercem, zbývá dotáhnout smlouvu s fotbalistou.
PRAHA – Slavia má intenzivní zájem o útočníka Jana Blažka. Devatenáctiletý juniorský reprezentant absolvoval v úterý zdravotní testy, na jeho působení se dohodla Slavia s Libercem, zbývá dotáhnout smlouvu s fotbalistou.

Z Liberce do Slavie už přišel seniorský reprezentant Daniel Pudil, na jehož další působení uplatnila Slavia opci a má také možnost ho na konci sezony získat na přestup.

Opačným směrem na sever Čech naopak směřují slávisté, kteří se vrátili z hostování.

Do Liberce by měl přestoupit Marcel Gecov, který působil na podzim na Kladně. Slávistický odchovanec několikrát absolvoval s áčkem letní přípravu, do kádru trenéra Karla Jarolíma se však trvale neprosadil.

„Marcel Gecov by měl na postu defenzivního záložníka ve Slavii příliš velkou konkurenci, do Liberce odchází za adekvátní částku,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

Na půlroční hostování s opcí na přestup směřuje do Slovanu Liberec také záložník Lukáš Vácha. Záložník na podzim působil v FK Jablonec, kde si odbyl prvoligovou premiéru.

Na hostování s opcí na přestup míří do Slovanu Liberec také Bořek Dočkal. Ten byl na podzim také na hostování, působil na Kladně, kde nastoupil do čtrnácti zápasů a vstřelil v nich tři branky.

„Oba fotbalisté potřebují pravidelně nastupovat v lize, ve Slavii se do kádru áčka trvale neprosadili, proto by mělo jejich hostování pokračovat,“ uvedl Zlámal.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články