Proč nebude Slavia v televizi | SK Slavia Praha
Více

Proč nebude Slavia v televizi

<p>PRAHA - Vedení SK Slavia Praha reagovalo na informace v médiích týkající se nevysílání středečního utkání v televizi. „Tisíc korun. To je částka, kterou nabídla Česká televize Slavii za televizní práva na odvysílání odvety 2. předkola Ligy mistrů proti Žilině.

PRAHA - Vedení SK Slavia Praha reagovalo na informace v médiích týkající se nevysílání středečního utkání v televizi. „Tisíc korun. To je částka, kterou nabídla Česká televize Slavii za televizní práva na odvysílání odvety 2. předkola Ligy mistrů proti Žilině. To je nedůstojné jména a tradice Slavie, “ uvedl na setkání s novináři v hotelu Pyramida generální ředitel Petr Doležal. Televize by kromě toho pořídila zdarma přenos, jehož náklady se odhadují kolem dvou set tisíc.

„V médiích také zaznělo, že Slavia má s Českou televizí dlouhodobou smlouvu. Slavia ale měla smlouvu pouze k 30. červnu. K dnešnímu dni žádná nová není,“ dodává Doležal.

Do dalších bojů o milionářskou soutěž posune Slavii jakékoliv vítězství. Utkání v Žilině skončilo bezbrankovou remízou.

Všichni slávisté doufají, že na Strahov je přijde ve středu podpořit co nejvíce fanoušků. „V Žilině i v Jablonci nám vytvořili skvělou kulisu. Velice si vážíme toho, že za námi váží takovou dlouhou cestu,“ dodává kapitán Slavie Stanislav Vlček.

Vyšší cenu vstupenek Slavia svým věrným fanouškům vynahradí. Konkrétně to znamená, že příznivci, kteří si koupí vstupenky na slovenského mistra, budou mít přednostní právo na koupi lístků na Ajax v případě, že Slavia postoupí. Cena vstupenek by zůstala stejná jako na Žilinu.

„Chceme udělat maximum pro to, abychom postoupili. Je to zápas, ve kterém jde o všechno. Navíc atraktivní česko-slovenské derby, utkání se slovenským mistrem a zápas, ve kterém se představí fotbalová legenda Vladimír Šmicer,“ vypočítává důvody, proč si nenechat tento duel ujít, generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Na souboj se Žilinou bylo zatím prodáno 3500 vstupenek. „Věřím, že alespoň 10 000 slávistických fanoušků přijde. Vždyť nikdo jiný kromě Slavie a Sparty nemá tu možnost hrát utkání o postup do Ligy mistrů,“ uzavírá slávistický šéf.

Vstupenky na Žilinu se prodávají od 300 do 850 korun. Výkop je ve 20:45.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články