Lukáš Jarolím se rozloučí s fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Lukáš Jarolím se rozloučí s fanoušky

PRAHA – Bývalý kapitán Slavie Lukáš Jarolím se rozloučí s fanoušky. V neděli 17. června v 15 hodin proběhne ve fanshopu Fanzone na rohu Myslbekovy a Bělohorské ulice v Praze 6 závěrečná autogramiáda a neformální beseda se současným hráčem AC Siena.
PRAHA – Bývalý kapitán Slavie Lukáš Jarolím se rozloučí s fanoušky. V neděli 17. června v 15 hodin proběhne ve fanshopu Fanzone na rohu Myslbekovy a Bělohorské v Praze 6 závěrečná autogramiáda a neformální beseda se současným hráčem AC Siena.

Lukáš Jarolím dostane také dárky od zástupců slávistických příznivců.

Každý návštěvník kromě získání podpisu může využít mimořádnou třicetiprocentní slevu na veškerý sortiment fanshopu, včetně originál dresů Umbro.

Navíc byla připravena speciální kolekce dvaceti dresů se jménem a číslem našeho bývalého kapitána!

Fanshop bude otevřen už od 12 hodin.

Všichni fanoušci jsou srdečně zváni!

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články