Slávistky si s chutí zastřílely | SK Slavia Praha
Více

Slávistky si s chutí zastřílely

PRAHA – Na deviti brankách se zastavilo skóre zápasu slávistických fotbalistek proti Karlštejnu. Zatímco v prvním poločase domácí hráčky ještě řadu vyložených šancí neproměnily, v tom druhém se trefily hned osmkrát, Šárka Holečková nastřílela hattrick, po dvou brankách přidaly Bottová a Pěničková. "Bylo jen otázkou času, kdy dáme první branku. V první půli jsme neproměnili vyložené šance a vedli jsme jen jedna nula, ve druhé půli jsme soupeře jasně přehrávali a dávali i branky. Výsledek mluví za vše," uvedl slávistický trenér Petr Čermák.
PRAHA – Na deviti brankách se zastavilo skóre zápasu slávistických fotbalistek proti Karlštejnu. Zatímco v prvním poločase domácí hráčky ještě řadu vyložených šancí neproměnily, v tom druhém se trefily hned osmkrát, Šárka Holečková nastřílela hattrick, po dvou brankách přidaly Bottová a Pěničková.

"Bylo jen otázkou času, kdy dáme první branku. V první půli jsme neproměnili vyložené šance a vedli jsme jen jedna nula, ve druhé půli jsme soupeře jasně přehrávali a dávali i branky. Výsledek mluví za vše," uvedl slávistický trenér Petr Čermák.

Slavia - Karlštejn 9:0 (1:0)
Branky: 48., 58. a 61. Holečková, 50. a 64. Bottová, 69. a 73. Pěničková, 45.(+2.) Chlumecká, 51. Divišová
Slavia: Zbořilová - Přibyslavská, Chlumecká, Pincová, Zubková (67. Kulichová) - Bottová (74. Šeranová), Králová (37. Holečková), Benýrová - Pěničková, Budošová - Divišová
ŽK: 41. Ondrůšková, 67. Pekárková (obě Karlštejn)
Diváci: 75
Rozhodčí: Šecová - Čermák, Grégr

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články