Martin Latka už zamířil do posilovny | SK Slavia Praha
Více

Martin Latka už zamířil do posilovny

PRAHA – Reprezentační přestávku si současný vedoucí tým I. Gambrinus ligy vyplnil intenzivním tréninkem. Ve středu trénovali slávisté dopoledne, ve čtvrtek je čekají dvě fáze.
PRAHA – Reprezentační přestávku si současný vedoucí tým I. Gambrinus ligy vyplnil intenzivním tréninkem. Ve středu trénovali slávisté dopoledne, ve čtvrtek je čekají dvě fáze.

Počet fotbalistů se ve srovnání s minulým týdnem zvýšil, vrátili se reprezentanti z mládežnických výběrů, nechybí uzdravený Lukáš Vácha, neplánovaně se vrátil také Matej Krajčík, kterého z kvalifikace v Dublinu vyřadila druhá žlutá karta.

Jindy početnou skupinu individuálně trénujících fotbalistů zastupují tento týden jen tři muži. Kolem hřiště vyklusával Armend Nedzipi, do posilovny zamířili Milan Černý a také stoper Martin Latka.

Pod dohledem kondičního trenéra oba fotbalisté plnili přesně odměřené dávky, Martin Latka samozřejmě všechna cvičení bez zátěže zraněné nohy.

Potvrdily se první odhady po zápase v Liberci týkající se délky léčení? „Částečně ano, ale jde to dobře, zranění se hojí. Termín návratu k fotbalu si přesto zatím netroufnu odhadnout,“ řekl našemu webu kapitán reprezentační jedenadvacítky.

Milan Černý se zotavuje po operaci kolena, v závěru minulého týdne už zkusil i lehký trénink s míčem. „Byl to fantastický pocit, to se nedá popsat,“ vzpomněl si na chvíle, na které se musel během svého mnohaměsíčního martyria hodně těšit.

Slávisté svoji přípravu směřují k nedělnímu zápasu v Olomouci, ve kterém se jistě pokusí prodloužit nevídanou sérii svých vítězství na hřišti soupeřů.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články