Slavia k odvolání Petra Fouska | SK Slavia Praha
Více

Slavia k odvolání Petra Fouska

V souvislosti se včerejším rozhodnutím Výkonného výboru Českomoravského fotbalového svazu o odvolání generálního sekretáře Petra Fouska vydává SK Slavia Praha - fotbal a.s. následující prohlášení.
PRAHA - V souvislosti se včerejším rozhodnutím Výkonného výboru Českomoravského fotbalového svazu o odvolání generálního sekretáře Petra Fouska vydává SK Slavia Praha - fotbal a.s. následující prohlášení:

Slavia plně respektuje kompetenci Výkonného výboru ČMFS v oblasti řízení sekretariátu svazu, na druhou stranu však vyjadřuje údiv nad důvody a především formou včerejšího rozhodnutí Výkonného výboru.

Slavia jako klub, jemuž sekretariát ČMFS poskytuje stejně jako dalším klubům v rámci ČMFS servisní činnost, nezaznamenala během jednání ligového shromáždění ČMFS, a to ani od členů Výkonného výboru za ligu, jakékoli výhrady, či dokonce kritiku k práci generálního sekretáře.

Iracionalitu rozhodnutí spatřuje Slavia rovněž ve skutečnosti, že v osobě Ing. Fouska má ČMFS momentálně jediné významné zastoupení v rámci FIFA a UEFA.

S ohledem na řadu rozhodnutí Výkonného výboru ČMFS (mimo jiné i o zřízení pozice generálního ředitele ČMFS) a včerejšími vyjádřeními jeho zástupců se nabízí otázka, kdo že je de facto odpovědný za dlouhodobě nefungující sekretariát ČMFS.

Mgr. Petr Doležal, generální ředitel a člen představenstva
Ing. Tomáš Rosen, člen představenstva

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články