S Fanklubem do Liberce | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem do Liberce

<strong>Zájezd byl vyprodán, pojedou tři autobusy!</strong>
Fanklub Slavie pořádá autobusový zájezd na utkání do Liberce (pondělí 12.3. 17:15). Cena: 100 Kč členové, 200 Kč nečlenové. Vstupenka do kotle stojí 80Kč a není v ceně, ale je zajištěna pro všechny účastníky zájezdu. Fanklub vstupenky nerezervuje. .

Vstupenka do kotle není v ceně, ale je zajištěna pro všechny účastníky zájezdu. Fanklub vstupenky nerezervuje. Sraz: na Černém Mostě, ulice Chlumecká, u nadchodu přes čtyřproudovou vozovku ve 14:30. Odjezd po odbavení. Plánovaný návrat do Prahy ve 21:00.

Přihlášky posílejte na email subrt@slavistickenoviny.cz nebo volejte pana Šubrta na číslo 777 302 302. V přihlášce uveďte jméno, zda jste, či nejste člen Fanklubu a mobilní číslo.

V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte. Při odbavení se členové Fanklubu musí prokázat platnou kartičkou či dokladem o zaplacení členství na tuto sezonu, ostatní předloží doklad totožnosti. Zájezd byl vyprodán, pojedou tři autobusy!!!!

Pro všechny zájemce o zájezd na ligové utkání v Liberci je možné kromě do kotle zajistit i vstupenky na hlavní tribunu. Prosíme proto všechny zájemce o vstupenky na hlavní tribunu, aby to uvedli ve své přihlášce. Jinak pro ně budou pouze vstupenky do kotle.

Upozornění: Do Liberce se pojede bez zastávky na benzince. Prosím, respektujte to! Též vyzýváme, aby nikdo nebral na stadion pyrotechniku. Věříme, že účastníci zájezdu přispějí k bezproblémovému výjezdu, se kterým budeme všichni spokojeni.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články