Juniorka si na soustředění s chutí zastřílela | SK Slavia Praha
Více

Juniorka si na soustředění s chutí zastřílela

PRAHA / PÍSEK – Juniorka Slavie na svém soustředění v Písku sehrála první přátelský zápas a fotbalisté si s chutí zastříleli, do sítě divizní Doubravky se trefili hned pětkrát.
PRAHA / PÍSEK – Juniorka Slavie na svém soustředění v Písku sehrála první přátelský zápas a fotbalisté si s chutí zastříleli, do sítě divizní Doubravky se trefili hned pětkrát.


První gól dal po akci Jablonského Robin Dejmek, i druhá branka měla stejného autora – slávistický útočník tentokrát obešel brankáře. Po přestávce se jako první trefil Dupal, který se prosadil ve vápně, čtvrtá branka padla po centru Marka, když míč zaletěl nečekaně u zadní tyče do sítě. Skóre uzavřel Komárek, míč poslal do prázdné branky po kličce gólmanovi.

„Po prvním gólu, který jsme vstřelili po dvaceti minutách hry, jsme utkání zcela ovládli a dovedli do úspěšného konce. Na soustředění v Písku jsme od soboty, máme tu velmi dobré podmínky. Trénujeme na moderní umělé trávě,"
uvedl trenér Luboš Kozel.

Slavia B - Doubravka 5:0 (2:0)
Branky: Robin Dejmek 2, Dupal, Marek, Komárek

Slavia B: Samoel - Bauer (46. Marek), Dejmek Radek (46. Studík), Nachtman (46. Šmíd), Starý (46. Švamberg) - Jablonský (46. Zahálka), Kobler, Komárek, Kovařík (46. Vrzal) - Dupal (65. Dejmek Robin), Dejmek Robin (46. Dubský)

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články