Slámovi se derby líbilo | SK Slavia Praha
Více

Slámovi se derby líbilo

Včerejší utkání s Bohemians (2:2) sledoval i záložník Radek Sláma, který se pomalu zotavuje z vážného zranění kolene. „Moc se mi to líbilo, akorát jsem zklamaný z výsledku. Za to, co kluci předvedli ve druhé půli, si zasloužili jednoznačně zvítězit. V prvním poločase jsem si myslel, že dopadneme špatně, ale po přestávce to bylo nádherné,“ rozplýval se nad zlepšeným výkonem mužstva, který vedl k vyrovnání.

Sláma byl spokojen s přístupem fanoušků. „Diváci ocenili fotbal potleskem, a to i přesto, že se nám nepodařilo vyhrát,“ pochválil příznivce sešívaných. Pak se ještě vrátil k zápasu. „Těžko říct, proč jsme dostali dvě branky, asi jsme trochu zaspali. Smolné góly to nebyly, dalo se jim předejít,“ přemítal. „O Bohemians se říká, že jsou nejlépe fyzicky připravení, ale nepřišlo mi to. Ke konci úplně odešli. Škoda, že jsme nerozhodli, šancí bylo spousta,“ dodal.

Talentovaný středopolař, který si v lednové přípravě s Libercem zpřetrhal v koleni co šlo, litoval, že nemohl být na trávníku. „Jak to snáším? Těžce, zvlášť když jsem viděl takové vystoupení. Ale co můžu dělat. Zatím posiluju a jezdím na kole. Ve čtvrtek jdu na druhou operaci. Kdybych nešel, tak by to mohlo zase rupnout, nemůžu riskovat. Takže nějaký čas budu zase o berlích,“ přibližoval svůj nelehký úděl. „Návrat? Doktor říkal, že zhruba za dva a půl měsíce začnu běhat. Do tréninku se naplno zapojím až tak od prázdnin.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články