O nábor byl velký zájem | SK Slavia Praha
Více

O nábor byl velký zájem

PRAHA – Ačkoliv i v úterý večer vládlo současné protivné počasí, o nábor nejmladších fotbalistů byl výjimečný zájem. Na umělé trávě v Edenu si prvky fotbalové abecedy přišlo vyzkoušet téměř sto žáčků.
PRAHA – Ačkoliv i v úterý večer vládlo současné protivné počasí, o nábor nejmladších fotbalistů byl výjimečný zájem. Na umělé trávě v Edenu si prvky fotbalové abecedy přišlo vyzkoušet téměř sto žáčků. Mnozí z nich si kromě pozvánky na první trénink odnesli domů i kartičku s podpisem brankáře Michala Vorla, který s akcí pomohl.

„Byl to jeden z nejúspěšnějších náborů za poslední roky. I přes nepříznivé počasí přišlo hodně dětí, jsme spokojení,“ řekl našemu webu vedoucí trenér sportovních tříd Miroslav Jíra. „Nejvíce zájemců bylo z ročníku 2001 a 2002, všechny jsme pozvali na další trénink, ze starších kategorií jsme vybrali ty nejtalentovanější. Z nejmladších ročníků vznikne nový tým,“ upřesnil slávistický trenér. „Rád bych také poděkoval všem trenérům za práci při náboru a sekretáři mládeže panu Karochovi za pomoc při náročné organizaci,“ doplnil Jíra.

Gólman Michal Vorel se zájmem sledoval celou akci a zavzpomínal i na svůj nábor. „Bylo to na Dukle, myslím, že v roce osmdesát. Zeptali se mne, kde chci hrát. Protože jsem byl malý a neznal jsem jiný post, tak jsem řekl, že chci být brankář,“ usmál se. „Pak jsem ale hrál i v poli, tvořivého i destruktivního hráče,“ dodal stále s úsměvem. „Přeji všem novým fotbalistům ve Slavii hodně štěstí a úspěchů.“

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články