Ve čtvrtek na Palermo | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek na Palermo

PRAHA – Ve čtvrtek ve 20:45 vstoupí Slavia do třetího kola Poháru UEFA, jejím soupeřem bude italské US Palermo. Na zápas bylo zatím prodáno 4 500 vstupenek...
PRAHA – Ve čtvrtek ve 20:45 vstoupí Slavia do třetího kola Poháru UEFA, jejím soupeřem bude italské US Palermo. Na zápas bylo zatím prodáno 4 500 vstupenek. Fanouškové si je mohou pořídit na tradičních místech – v úterý a ve středu v prodejně Calcio v Myslíkově ulici, v úterý do 17 hodin, ve středu od 9–12 a od 13–17 ve strahovském předprodeji a v den zápasu už jen na Strahově od 9 hodin až do výkopu střetnutí.

Utkání bude řídit trojice bulharských sudí – Anton Genov, Nikola Dzhuganski a Nikolaj Angelov.

Výprava Palerma přiletí do Prahy ve středu půl hodiny před polednem, oficiální trénink bude mít sicilský tým na Strahově od 19 hodin.

Informace o předprodeji vstupenek najdete zde.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články