Palermo znovu zvítězilo | SK Slavia Praha
Více

Palermo znovu zvítězilo

PRAHA – Náš soupeř v Poháru UEFA US Palermo vyhrál další ligové utkání, tentokrát venku v Empoli. Vítěznou branku vsítil stoper Barzagli v nastaveném čase druhého poločasu.
PRAHA – Náš soupeř v Poháru UEFA US Palermo vyhrál další ligové utkání, tentokrát venku v Empoli. Vítěznou branku vsítil stoper Barzagli v nastaveném čase druhého poločasu.

Palermo znovu hrálo systémem 4–3–3. Trenér Guiseppe Papadopulo změnil základní sestavu ve srovnání s posledním duelem proti Laziu na dvou postech, ve středu zálohy nastoupili Codrea a Tedesco. Sestava: M. Andujar - C. Zaccardo, G. Biava, A. Barzagli, F. Grosso - S. Barone, P. Codrea, G. Tedesco - M. Gonzalez (46. Brienza), A. Caracciolo, D. Di Michele (64. Santana).

Tři body jsou o to cennější, že palermští hráli od 75. minuty právě bez záložníka Codrei, který viděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. I přes vítězství zůstalo sicilské mužstvo na desáté příčce tabulky. Do Prahy přiletí výprava klubu ve středu, se Slavií se utká o den později.

Empoli – Palermo 0:1 (0:0)
Branka: 90.Barzagli
Palermo: M. Andujar - C. Zaccardo, G. Biava, A. Barzagli, F. Grosso - S. Barone, P. Codrea, G. Tedesco - M. Gonzalez (46. Brienza), A. Caracciolo, D. Di Michele (64. Santana) Trenér: Giuseppe Papadopulo.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články