Béčko porazilo Český Brod | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo Český Brod

PRAHA - Další vítězství v zimním turnaji Chance Cup si dnes připsali svěřenci trenéra Luboše Kozla. Nad Českým Brodem vyhráli díky třem brankám ve druhém poločase, které vstřelili Studík, Jarolímek a Eliáš.
PRAHA - Další vítězství v zimním turnaji Chance Cup si dnes připsali svěřenci trenéra Luboše Kozla. Nad Českým Brodem vyhráli díky třem brankám ve druhém poločase, které vstřelili Studík, Jarolímek a Eliáš.

Slávisté si řadu možností vytvořili již v prvním poločase, do sítě však mířili až v tom druhém. Nejprve Studík v 55. minutě dorazil z prostoru penalty do sítě balón po střele Borovského, která se odrazila od tyče. O tři minuty později se ve vápně soupeře prosadil Jarolímek a Slavia vedla o dvě branky. Čtvrhodiny před koncem přidali slávisté třetí zásah: Po akci Bayera a centru Paryse napálil míč ze vzduchu volejem pod břevno Eliáš.

Za naši juniorku nastoupil i obránce Lukáš Nachtman, který se vrátil z hostování v Blšanech a již týden se trénuje s naší rezervou.

„Jsme ve fázi zimní přípravy, kdy jsou hráči pod velkou fyzickou zátěží, proto nechci jejich výkony nějak zvlášť hodnotit. Přesto mne potěšilo, že jsme odehráli zápas bez obdržené branky, sami jsme góly mohli možná vstřelit dříve," zhodnotil utkání pro náš web trenér Luboš Kozel. A jak moc vadila zima? „Dnes to nebylo tak náročné jako na začátku týdne, ale samozřejmě, že to nejsou ideální podmínky," dodal Kozel.

Slavia - Český Brod 3:0 (0:0)
Branky: 55. Studík, 58. Jarolímek, 75. Eliáš
Slavia B: Toma (46. Samoel) - Parys, Vondráček, Šmíd (46. Studík), Švamberg (46. Nachtman) - Nečas (46. Bayer), Eliáš, Valenta, Mejzlík - Borovský, T. Dubský (46. Jarolímek)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články