Lubomír Puček novým manažerem A-týmu | SK Slavia Praha
Více

Lubomír Puček novým manažerem A-týmu

PRAHA – Slavia ukončila po dohodě spolupráci s dosavadním manažerem A-týmu Josefem Jinochem. Jeho nástupcem se stává bývalý mezinárodní fotbalový rozhodčí FIFA Lubomír Puček. „Od únorové valné hromady akciové společnosti probíhá v klubu řada změn...
PRAHA – Slavia ukončila po dohodě spolupráci s dosavadním manažerem A-týmu Josefem Jinochem. Jeho nástupcem se stává bývalý mezinárodní fotbalový rozhodčí FIFA Lubomír Puček. „Od únorové valné hromady akciové společnosti probíhá v klubu řada změn. Toto je jedna z nich. Lubomír Puček je silnou osobností, věřím, že to bude základem jeho úspěchu ve Slavii. Panu Jinochovi děkujeme za odvedenou práci,“ řekl člen představenstva Tomáš Rosen.

Lubomír Puček se své nové funkce ujal ještě v úterý. Mužstvu byl Tomášem Rosenem a dalším členem představenstva Vladimírem Leškou představen po dnešním dopoledním tréninku. „Jsem rád, že ve fotbale pokračuji. Nabídka Slavie se neodmítá, je to pojem,“ uvedl Lubomír Puček. „Věřím, že to zvládnu. Nejdřív se chci seznámit s mužstvem i trenéry a najít společnou řeč. Důležitá je i práce s mládeží,“ dodal.

Vedoucím mužstva se oficiálně stává Martin Lafek, který již ve Slavii působí v marketingovém oddělení.

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články