Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Slavia „A“ dorost – Marila Příbram 0:0, ČPP liga SD, sobota 13.3.2004

V utkání se žádný z týmů střelecky neprosadil, zápas skončil bez branek.

Slavia „B“ dorost – Varnsdorf 3:0 (1:0), ČLSD, neděle 14.3.2004
Branky Slavie: 2 Held, Brtna
Sestava Slavie: Michal Toma – Petr Tlustý, Bohdan Subota, Vojtěch Marek, Tomáš Marc – Martin Kubec (78. Tomáš Brtna), Michal Vávra (72. Lukáš Kindel), Michal Kočí (64. Tomáš Proskočil), Michal Held – Karel Zelinka, Martin Prikner (84. Roman Švamberg)

K úvodnímu střetnutí jarní části jsme nastoupili na domácím hřišti. Varnsdorf nepřijel pouze bránit, a to také dokázal v několika případech během zápasu. Herní kvalita našeho týmu však byla od začátku znát a my potvrdili povinné tři body. Nejlepšími hráči duelu byli: Held a Vávra.
První branku jsme vstřelili ve 25.minutě, kdy Held šel důrazně za míčem, dostal se za obranu soupeře a výborně překonal brankáře hostů. Na druhý gól jsme se nesmírně nadřeli a dočkali jsme se až v 68.minutě. Na krásný centr Kubce za obranu si naběhl opět Held a hlavou prostřelil gólmana soupeře podruhé. Třetí branku jsme přidali po standardní situaci ze strany hřiště. Míč rozehraný Kindelem tečoval v pokutovém území šikovně Brtna a stanovil konečný výsledek.

Slavia „C“ dorost – Marila Příbram 5:1 (2:0), ČPP liga MD, sobota 13.3.04
Branky Slavie: 2 Nečas, Vagrčka, Jirovský, Valenta
Sestava Slavie: Michal Puš – Adam Rožánek, Radek Dejmek (72. Miroslav Pecka), Marek Suchý, Martin Hladík – Zdeněk Zahálka (60. Lukáš Dvořák), Jakub Vagrčka, Jiří Valenta, Milan Černý – Jiří Hausner (55. Jiří Hausner), Radim Nečas (75. Ondřej Vrzal)

V prvním jarním kole jsme narazili na Příbram. Rychlá kombinační hra na umělé trávě proti houževnatému soupeři se nám celkem dařila. Výsledkem bylo pět vstřelených branek. Protivník se snažil o aktivní presink a hrozil především ze standardních situací, jejichž řešení musíme zlepšit. Mezi nejlepší hráče utkání patřili: Černý, Nečas a Valenta.
Ve 3. minutě vyhrál hlavičkový souboj Černý. K míči se dostal Nečas, pronikl do šestnáctky, odtáhl se od obránce a po levé ruce brankáře vstřelil první jarní gól – 1:0. Ve 24. se po přihrávce Valenty uvolnil na levé straně Nečas a soupeř jej zastavil pouze za cenu faulu. K přímému kopu se postavil Vagrčka, prudkou polovysokou střelou obstřelil zeď a balón zapadl do branky – 2:0. Pět minut před koncem poločasu po rohovém kopu přihrál Vrgačka po zemi Valentovi, ale jeho ránu zastavila levá tyč. Příbram snížila krátce po přestávce. Po přímém volném kopu ze dvaceti metrů se náběhem nechali odtáhnout naši obránci a soupeř střelou do středu branky snížil – 2:1. Ve 49. vysunul Hausner lobem pomocí šajtle Nečase, jenž nám přízemní střelou k levé tyči vrátil dvougólové vedení – 3:1. V 54. jsme rozehrávali po faulu na Černého pokutový kop. Hausner však penaltu neproměnil. Náladu jsme si spravili o necelých patnáct minut později. Valenta našel obloučkem za obranu Jirkovského a ten úspěšně přelomoval brankáře – 4:1. Skóre pečetil v 79. po spolupráci s Jirkovským Valenta, který uklidil míč k pravé tyči – 5:1.

Slavia „D“ dorost – Varnsdorf 10:0 (6:0), ČLMD, neděle 14.3.2004
Branky Slavie: 4 Vukovič, Sirový, Uhlíř, Stuchl, Necid, Gecov, Kroupa
Sestava Slavie: Petr Klejna – Lukáš Vácha, Lukáš Brhlík, Tomáš Necid, Jan Sirový (41. Adam Komárek) – Michal Uhlíř, David Sobíšek (41. Pavel Kroupa), Marcel Gecov, Michal Zukal – Tomáš Mašanský, Milan Vukovič (41. Lukáš Stuchl)

Celý zápas se hrál na jednu branku. Kdybychom po přestávce nepolevili, skóre by bylo daleko vyšší.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články