Juniorka ve Viareggiu vyhrála a vrátila se do hry o postup! | SK Slavia Praha
Více

Juniorka ve Viareggiu vyhrála a vrátila se do hry o postup!

Ve druhém utkání na juniorském turnaji Coppa Carnevale porazili slávisté Reggianu 2:1 a do tabulky si připsali první tři body. „Věděli jsme, že musíme vyhrát, abychom si ještě uchovali šanci na postup,“ řekl po zápase trenér Pavel Trávník...
Ve druhém utkání na juniorském turnaji Coppa Carnevale porazili slávisté Reggianu 2:1 a do tabulky si připsali první tři body. „Věděli jsme, že musíme vyhrát, abychom si ještě uchovali šanci na postup,“ řekl po zápase trenér Pavel Trávník.

Slavia vstoupila do duelu dobře. Už v 9. minutě se trefil slovenský útočník Otočka a několik dalších příležitostí červenobílí nevyužili. Soupeř do přestávky zásluhou Gherardiho vyrovnal. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší, dlouho se nám však nedařilo vstřelit vítězný gól. Obránci Nachtman a Balík trefili tyč. Neuspěl ani Otočka. Mladí slávisté začali hrát vabank, přeskupili formaci na 3-4-3, a to se tři minuty před koncem vyplatilo. Z krásné akce po spolupráci s Vondráčkem se trefil střídající Jirásek a rozhodl o výhře svého týmu.

V sobotu čeká slávisty zápas s Perugií, ve kterém se může rozhodnout o postupu. „Po prohře s Vicenzou jsme si za cíl dali šest bodů, o ně se poperem. Pak už se děj vůle boží, jestli to bude na prodloužení našeho pobytu v Itálii stačit,“ podotýká Trávník.

Slavia - Reggiana 2:1 (1:1)
Branky: 9. Otočka, 87. Jirásek – 40 Gherardi
Sestava Slavie: Kozáčik – Bauer (46. Knobloch), Mar. Zachariáš, Nachtman, Balík (80. Buryánek) – Vondráček, Musil, Švec, Blažej – Otočka, Emmerling(65. Jirásek)

Tabulka
Perugia 2 1:0 4
Vicenza 2 1:0 4
Slavia 2 2:2 3
Reggiana 2 1:3 0

Legenda: Zápasy, skóre, body

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články