Prohlídky s legendou: 5 let od postupu přes Sevilla FC | SK Slavia Praha
Více

Prohlídky s legendou: 5 let od postupu přes Sevilla FC

Ve čtvrtek 11. dubna a 18. dubna se konají prohlídky Slavia Museum a Stadium Tour s legendou. Připomeneme si dramatický zápas se Sevilla FC a fantastický postup do čtvrtfinále Evropské ligy UEFA. Průvodce Václava Petráka doprovodí přímí aktéři zápasu Milan Škoda nebo Miroslav Stoch.

Na komentovanou skupinovou prohlídku je potřeba se dopředu přihlásit. Přihlašování je možné od pondělí 8. dubna.

Komentovaná prohlídka začíná vždy v 17:00. Přihlásit se na ni může jen omezený počet zájemců. Doba trvání prohlídky je přibližně 60 minut.

Termíny prohlídek

  • Čtvrtek 11. dubna v 17:00 / VYPRODÁNO / PŘIHLAŠOVÁNÍ UKONČENO
  • Průvodci Václav Petrák a Milan Škoda / VYPRODÁNO / PŘIHLAŠOVÁNÍ UKONČENO
  • Čtvrtek 18. dubna v 17:00
  • Průvodci: Václav Petrák a Miroslav Stoch

Jak se na prohlídky přihlásit

  • Přes aplikaci SLAVIA nebo přes Ticketportal
  • V aplikaci SLAVIA a na ticketportal.cz nebo vstupenky.slavia.cz je k dispozici omezený počet vstupenek, zájemci si vyberou konkrétní termín prohlídky. Koupí vstupenky se automaticky na prohlídku přihlásí. Zakoupenou vstupenku před začátkem prohlídky předloží pracovníkovi muzea k ověření. Cena vstupenek je stejná jako u vstupenek do Slavia Museum a Stadium Tour podle platného aktuálního ceníku. Vstupenky jsou v prodeji od pondělí 8. dubna přes aplikaci SLAVIA, na ticketportal.cz nebo na vstupenky.slavia.cz. Po naplnění kapacity bude prodej vstupenek ukončen.
  • Přes e-mail museum@slavia.cz
  • Na komentovanou prohlídku se mohou přihlásit také majitelé tištěných dárkových poukazů na vstup do Slavia Museum a Stadium Tour, které jsou v prodeji ve Fanshopu Slavie. Uplatnit lze Běžný poukaz pro dospělou osobu (200 Kč) a Dětský poukaz pro děti od 6 do 14 let včetně (50 Kč). Rodinný poukaz 2 plus 2 na tento typ prohlídky uplatnit nelze. Pokud se budete přihlašovat přes e-mail: museum@slavia.cz uveďte své jméno, příjmení a termín prohlídky. Vaše přihláška se stává platnou až po obdržení potvrzujícího e-mailu. Přihlašování přes e-mail je možné od pondělí 8. dubna. Počet míst ve skupině pro majitele dárkových poukazů je omezen. Po naplnění této kapacity bude přihlašování přes e-mail ukončeno.

Změny v programu prohlídek jsou vyhrazeny! Upozorňujeme, že z mimořádných zdravotních nebo rodinných důvodů může dojít ke změnám v obsazení legend na jednotlivých prohlídkách. Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na viděnou!


Aktuálně

Osmé vítězství v řadě pro U17, žáci vyrazili do Německa

30. 4. 2024
První místo v tabulce a osmé vítězství v řadě pro mladší dorostence. Žáci U12 vyrazili na prodloužený víkend do německého Stuttgartu. Přípravky se představily na mezinárodních turnajích. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Další články