MATCHDAY Slovácko. Ze stylu do stylu a oslava | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Slovácko. Ze stylu do stylu a oslava

Dvě nádherné pumelice z dálky a proměněná penalta, díky tomu zisk tří bodů v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní souboj se Slováckem tradičně snímaly.

Slávisti, užijte si ho!

Co v novém dílu uvidíte? Václav Jurečka se na Slovácku poprvé představil jako soupeř, svým 14. a 15. gólem v ligovém ročníku se posunul do čela tabulky střelců. Tažení za výhrou nastartoval fantasticky Lukáš Provod.

V den utkání slavil své 25. narozeniny Michal Tomič, na závěr duelu zamířil na hřiště, po jeho konci na rozhovor. Kolik gratulací mu přistálo v telefonu? Jaké to je mít oslavu mimo domov? Dozvíte se! A o své dojmy se samozřejmě podělil i dvougólový kanonýr.

Před utkáním jsme zpovídali fanoušky domácích, prozradili nám, jak právě na Tomiče s Jurečkou, kteří zde strávili část kariéry a pro klub získali první velkou trofej v jeho historii, MOL Cup před dvěma lety, vzpomínají.

Znovu uvidíte i senzační fandění příznivců Slavie, pozápasovou děkovačku a euforii, která následovala po každé z branek. Tečku udělá Ondřej Zmrzlý, kterého na Slovácko vyrazila podpořit rodina.

Slávisti, díky za přízeň a těšíme se na vás v sobotu. Ve vršovickém derby na vás budeme tradičně spoléhat.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články