Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba | SK Slavia Praha
Více

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Náš velký fanoušek Jakub Vybíral z Mělníka, který si dle svých možností nenechá ujít žádný domácí zápas, se kvůli těžké dětské mozkové obrně může pohybovat jen na invalidním vozíku. V minulosti už jsme podpořili sbírku na nové auto pro Jakuba, které mu umožňuje cestovat na fotbal i k lékaři, aktuálně Jakub potřebuje nový elektrický vozík. "Nyní sice mám elektrický vozík 4 roky od zdravotní pojišťovny, během let však došlo k výraznému zhoršení mého zdravotního stavu. Trpím bolestmi celé páteře a stávající vozík je pro mě už ze zdravotních důvodů nevyhovující. Od zdravotní pojišťovny mám na nový vozík nárok až po 7 letech. Tak dlouho bohužel nemohu čekat. Nový vozík by mi umožnil pohybovat se venku delší dobu bez bolesti, vyrazit třeba na výlet," říká Vybíral.

Pokud chcete pomoci Jakubovi, můžete finančně přispět ve sbírce na webu znesnaze21.cz. "Budu vám velmi vděčný za vaši pomoc a podporu," vzkazuje Jakub.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články