Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu | SK Slavia Praha
Více

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Slávisté mají za sebou tři jarní kola, ve kterých zaznamenali stoprocentní úspěšnost. Sešívaní v prvním utkání porazili Admiru 3:0, ve druhém Králův Dvůr 4:0 a v posledním Loko Vltavín 3:0. Českou fotbalovou ligu tak vedou už o čtyři body a mají zápas k dobru.

Svěřenci trenéra Střihavky na Xaverově zatím v sezoně neztratili ani bod a nyní je v neděli čeká tým, kterému na podzim podlehli 0:4.

Robstav se aktuálně nachází na dvanáctém místě tabulky a na jaře získal ze čtyř zápasů čtyři body po jedné výhře a jedné remíze.

20. kolo ČFL skupiny A mezi Slavií B a Robstavem proběhne v neděli 31. března na Xaverově. Výkop utkání je na programu v 10:15 a přímý přenos můžete sledovat na TV COM.

Přijďte podpořit mladé slávisty v nedělním utkání. Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články