ONLINE: Od 14:00 derby žen v Horních Měcholupech | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:00 derby žen v Horních Měcholupech

Slávistky čeká první jarní derby žen, od 14:00 se postaví rivalovi ze Sparty na domácí půdě v Horních Měcholupech. Poprvé v nové sezoně nastupuje od začátku zápasu mladá Nicole Bryscejnová a Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat živě na youtube kanálu ženského fotbalu

Trenérský tým Karla Pitáka udělal pro první derby jarní části sezony oproti zápasu s Libercem několik změn. Mezi tři tyče se postaví z důvodu zranění Olivie Lukášové sedmnáctiletá Nicole Bryscejnová. Ligovou premiéru zažije po svém návratu do Slavie Kateřina Svitková, která zažila naposledy vítěznou atmosféru v září roku 2019. Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Olivie Lukášová a Martina Šurnovská.

Sestava: Bryscejnová, Veselá, Khýrová, Bartovičová, Xiao, McLauglin, Svitková, Szewieczková, Krejčiříková, Černá, Bendová
Lavička: Fuchsová, Košíková, Nekesa, Šlajsová, Morávková, Křivská, Stackpole

Zápas začíná od 14:00 a v přímém přenosu ho odvysílá youtube kanál ženského fotbalu. Vstup na utkání je zdarma.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články