Nový kelímek k výročí 5 let od Sevilly | SK Slavia Praha
Více

Nový kelímek k výročí 5 let od Sevilly

Na den zápasu s AC Milán vychází pětileté výročí od památného postupu přes Sevillu do čtvrtfinále Evropské ligy. U této příležitosti si můžete pořídit kelímek do nové sběratelské edice. V článku najdete sumář všech dosavadních kelímků a můžete si zkontrolovat, zda vám nějaký nechybí.

Kelímek připomínající zápas Slavie se Sevillou je prvním z nové edice připomínající významné zápasy slávistické historie. Kromě této edice ještě existuje kolekce kelímků Tribuna Sever a hlavní kolekce s hráči, trenéry, poháry a logy.

Sbíráte kelímky a ptáte se, zda vám nějaký nechybí? V přehledu si můžete zkontrolovat, zda máte všechny.

Edice Tribuna Sever

Červenobílá bojová síla, Princezna

Hlavní edice

1. Milan Škoda, 2. staré logo, 3. Josef Hušbauer, 4. Vladimír Šmicer, 5. Tomáš Souček, 6. Jindřich Trpišovský, 7. Den válečných veteránů, 8. Mistři 19 červený, Mistři 19 bílý, 9. Mistři 20, 10. Ondřej Kúdela, 11. nové logo červený, nové logo bílý, 12. Stanislav Tecl, 13. 130 let legendy, 14. 130 let Pepi Bican, 15. Pepi Bican 120 let výročí narození bílý, červený, 16. Christos Zafeiris

Edice výročí zápasů

Slavia - Sevilla

Pokud vám nějaký kelímek schází, tak máte možnost si doplnit jeden z osmi motivů na fotografii u stánku č. 13 u sektoru 101 během nadcházejících zápasů. Další motivy v doprodeji nejsou.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články