Tomáš Holeš a Olivie Lukášová v anketě Fotbalist(k)a roku | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Holeš a Olivie Lukášová v anketě Fotbalist(k)a roku

Slavia má v anketě o nejlepšího fotbalistu roku 2023 hned dvojité zastoupení. Červenobílé barvy reprezentují kapitán Tomáš Holeš a brankářka Olivie Lukášová. O titul Talent roku bojuje Matěj Jurásek.

Českým fotbalistou roku 2023 se stane jeden z finálové pětky: Vladimír Coufal, Tomáš Souček, Václav Černý, Ladislav Krejčí a Tomáš Holeš. Těsně před branami závěrečného výběru skončil Jindřich Staněk, který obsadil šesté místo.

Olivii Lukášovou, oporu slávistických žen i reprezentace, doplnily ve finálovém výčtu Klára Cahynová a Kamila Dubcová.

V anketě hledající největší talent roku figuruje vedle Kryštofa Daňka s Martinem Vitíkem také Matěj Jurásek, který se nedávno blýskl dvěma góly do sítě Teplic.

O pořadí rozhodují členové fotbalové akademie, která se skládá z prvoligových trenérů, kapitánů týmů z nejvyšší soutěže, reprezentantů s alespoň třiceti starty za národní mužstvo, vítězů předešlých ročníků, zástupců médií a činitelů FAČR. Slavnostní vyhlášení proběhne v pondělí 18. března, sledovat ho budete moci živě na programu ČT1.

Tomáši, Olivie a Matěji, jsme na vás pyšní a budeme držet palce!

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Bratři Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií

1. 5. 2024
Bratři Miloš a Adam Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií do roku 2026. Záložník Adam i obránce Miloš nastupují za slávistický B-tým.

Další články