Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT | SK Slavia Praha
Více

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Akademie SK Slavia Praha spouští projekt SLAVIATALENT pro veřejnost. Projekt spočívá v možnosti vyzkoušet si tréninkovou jednotku pod vedením trenérů mládežnické akademie. Tréninky vychází z koncepce slávistické akademie a proto pro Slaviatalent doporučujeme sportovní praxi a pohybovou zdatnost.

Před rokem akademie zahájila projekt výchovy nejmladších talentů v partnerských klubech a nyní se k tomuto kroku přidává i projekt pro širokou veřejnost. Akademie SK Slavia Praha chce být blíž dětem a výrazně se tak podílet na sportovním rozvoji širokého spektra dětí.

Projekt Slaviatalent bude probíhat po celou sezonu. Registrovat se na otevřené tréninky budete moci skrze registrační formulář na podstránce webu SLAVIATALENT zde.

Termíny budou vždy vypisovány dle věkových kategorií a nové termíny naleznete na sociálních sítích mládeže Facebook, X, Instagram. Cena za jednu tréninkovou jednotku bude 200 Kč a platba bude probíhat online formou po odeslání a schválení vaší registrace na termín.

Přijďte si vyzkoušet trénink pod vedením trenérů mládežnické akademie. Těšíme se na vás!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články