Partnerský klub FC Háje na společném tréninku s kategorií U8 | SK Slavia Praha
Více

Partnerský klub FC Háje na společném tréninku s kategorií U8

V rámci spolupráce s partnerskými kluby proběhl 28. února společný trénink kategorie U8 Slavie a Hájů. Jako pomocní trenéři se do tréninku zapojili také hráči kategorie U11.

Spolupráce s partnerskými kluby má v mládežnické akademii už několika sezonní pokračování. Před rokem mládežnická akademie spustila projekt úzce spolupracujících klubů na intenzivnější výchově nejmenších dětí tím, že hráči do kategorie U9 trénují pouze právě v partnerských klubech a trenéři Slavie jezdí do klubů za nimi.

Spolupráce se projevu také na obnovení pravidelnosti turnajů partnerských klubů a na edukativní činnosti mezi trenéry. Někteří hráči partnerských klubů už také nastoupili za Slavii do několika přípravných utkání, či turnajů.

Nyní, ve středu 28. února, proběhl v Horních Měcholupech společný trénink kategorií U8 s týmem FC Háje Jižní Město. Tréninku se zúčastnili také hráči ze slávistické kategorie U11, kteří se podíleli na tréninku jako pomocní trenéři a pomáhali tak svým mladším spoluhráčům s učením nových dovedností.

„Bylo to velmi povedené odpoledne. Trenéři Slavie a Hájů vytvořili společný trénink pro oba týmy. Na pomoc jim byli i hráči z kategorie U11, kteří se zapojili jako pomocní trenéři a pomáhali tak svým mladším spoluhráčům. S partnerskými kluby je spolupráce nastavená výborně a jsem rád, že se nám takto už od začátku daří posouvat naše společné myšlenky,“ hodnotil společný trénink koordinátor partnerských klubů Daniel Kraft.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články