MATCHDAY Pardubice. Hattrick hero Mojma | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Pardubice. Hattrick hero Mojma

Vraťme se společně do vyprodaného Edenu, kde v neděli zářil Mojmír Chytil. Zbořil rekordní čas na vstřelení hattricku v české lize. Samozřejmě u toho nechyběly kamery MATCHDAY.

Zápas proti Pardubicím jsme věnovali boji proti rakovině. Podíváme se na SlaviaFest, kde se fanoušci zapisovali do registru dárců kostní dřeně, zapsal se i herec Filip Březina ze seriálu Smysl pro tumor. Se speciální kapitánskou páskou od Michala Cimaly nastoupil Petr Ševčík.

Před zápasem také popřejeme oslavencům, Luboš Kubík oslavil 60. narozeniny a Radek Černý zase kulatou padesátku, trenérovi brankářů popřejeme i v kabině s jeho svěřenci. Před zápasem nastoupí i Fuck Cancer hrdinové, kterým předseda představenstva Jaroslav Tvrdík předal šek na 100 000 Kč.

O přestávce si užijeme mistrovskou děkovačku s futsalisty Slavie, kteří oslavili titul v kategorii do devatenácti let. Ke konci utkání si užijeme četnické humoresky s Tribunou Sever.

Výhru 3:0 vystřelil hattrickem Mojmír Chytil a bezprostředně po zápase nám prozradil své dojmy stejně jako kapitán Petr Ševčík i Tomáš Vlček, který návrat do sestavy oslavil skvělým výkonem a čistým kontem. Exkluzivně promluví Lukáš Provod, který šel na hřiště o přestávce s Mojmírem Chytilem a podílel se na dvou trefách.

Ať se vám nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články