B-tým v prvním jarní kole vyzve v Edenu Admiru | SK Slavia Praha
Více

B-tým v prvním jarní kole vyzve v Edenu Admiru

První jarní kolo slávistického B-týmu je na programu v neděli 3. března od 10:15. Zápas se odehraje v tréninkovém centru v Edenu na umělé trávě.

Čekání na první jarní kolo ČFL je u konce. Slávistický B-tým se poprvé v novém roce představí v soutěžním utkání. Sešívaní z pozice vedoucího týmu tabulky ČFL zahájí jaro proti pražské Admiře, kterou na podzim porazili 4:0.

„Na první jarní kolo se už moc těšíme. Příprava byla dlouhá. Čekám, že předvede herní výkon ve vysoké kvalitě i intenzitě. Bude to první ostrý zápas skoro po třech měsících, hraje se o body, o umístění. Zápas bude mít úplně jiný náboj než ta utkání přípravná,“ říká před zápasem hlavní trenér slávistické rezervy David Střihavka

Slávisté prošli dlouhou dvouměsíční zimní přípravou s jednou porážkou, a to s rezervou Bayernu Mnichov.

„Až na Bayern Mnichov, který nás porazil, jsme přípravu výsledkově i herně zvládli, což nás těší. Pozorovali jsme velmi dobré individuální výkony. Na začátku přípravy nás opustili někteří hráči, tak jsme byli zvědavý, jak si s touto změnou poradíme. Kluci z dorostu zapadli do týmu výborně, a ti co neměli takový prostor, tak se také zlepšují a čekají na svou šanci,“ hodnotil přípravu trenér Střihavka.

První jarní kolo odehrají sešívaní výjimečně na umělé trávě v Edenu. Utkání je na programu v neděli 3. března od 10:15.

„Rád bych pozval fanoušky na první jarní zápas. Budeme moc rádi, když nás přijdete do Edenu podpořit a doženete nás za vítězstvím,“ vyzývá hlavní trenér slávistické rezervy.

Vstupenky na utkání budou k dispozici u pořadatelů u vchodu na umělou trávu v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Občerstvení pro fanoušky bude k dispozici v restauraci na pozemním hokeji. Parkování v areálu není možné, proto prosíme využijte parkovacích ploch v přilehlém okolí stadionu, případně můžete využít nákupní centrum Eden.

Slávisti, přijďte podpořit B-tým před pochodem na Letnou do Edenu. Těšíme se na vás!


Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články