CITIC završil svoji úspěšnou éru majitele Slavie | SK Slavia Praha
Více

CITIC završil svoji úspěšnou éru majitele Slavie

Tři mistrovské tituly, tři vítězství v českém poháru, tři čtvrtfinále prestižních evropských soutěží a nespočet pozitivních emocí na hřišti i mimo něj pro všechny sešívané příznivce. Výsledek šesti let působení CITIC Europe Holdings jako majoritního akcionáře klubu.

„Máme za sebou nejúspěšnější období novodobé historie klubu. V éře čínských majitelů byla Slavie zachráněna, plně oddlužena, získala do svého vlastnictví stadion Eden a pod hlavičkou CITIC se stala klubem evropského střihu nacházející se na 32. místě žebříčku UEFA. Vše podtrženo šesti trofejemi na domácí scéně. Navíc jsme dnes klubem s vyrovnaným hospodařením. Za všechny slávisty CITICu nesmírně děkuji. Byl to příběh, na který budeme všichni vzpomínat,“ dodal Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva SK Slavia Praha.

Úspěšná éra CITIC Europe Holdings jako majitele SK Slavia Praha je tak k dnešnímu dni definitivně u konce. Transakce prodeje klubu a stadionu do rukou společnosti Fulleren, jejímž konečným beneficientem je investor, podnikatel a slávista Pavel Tykač, byla úspěšně dokončena.

28. února vychází nové číslo klubového magazínu HALFTIME s exkluzivní zpovědí nového majitele Slavie Pavla Tykače a největším rozhovorem, který kdy liberijská hvězda Oscar Dorley v Česku poskytla. Více na slavia.cz/halftime, předplatné můžete objednat ZDE.


Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

Další články