V sobotu 16. 3. derby žen v Horních Měcholupech. Vstupné zdarma! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu 16. 3. derby žen v Horních Měcholupech. Vstupné zdarma!

Fotbalistky Slavie se chystají na první derby letošní jarní sezony! V sobotu 16. března od 14:00 přivítají poprvé v novém roce na domácím stadionu v Horních Měcholupech fotbalistky Sparty. Slávisti přijďte fandit, vstup na utkání je zdarma.

Slávistky si v letošní lize udržují stoprocentní úspěšnost. Během podzimní části sezony nepřipustily žádnou ztrátu bodů a vítězně zakončily všech deset utkání. Před zimní přestávkou si vybudovaly pětibodový náskok před svým hlavním rivalem, Spartou, s impozantním skóre 48:1. Vrcholem podzimní sezony bylo derby, ve kterém naše fotbalistky triumfovaly před dvěma tisíci fanoušky v Epet Aréně, kde se střelecky prosadila Martina Šurnovská! Naše fotbalistky jsou v současné době ve skvělé formě a poslední ligoví prohra se datuje k březnu 2023. Očekává nás tak velmi napínavé utkání, které byste si rozhodně neměli nechat uniknout.

„Na derby se všechny moc těšíme. Bude to první domácí zápas v novém roce a hned takhle důležitý. Věřím, že jsou naši fanoušci stejně natěšeni jako my a přijdou nás podpořit do Horních Měcholupech. Budeme se na ně moc těšit a slibujeme, že na hřišti necháme všechno,“ říká před duelem kapitánka týmu Diana Bartovičová.

Utkání proti Spartě se hraje v sobotu 16. března od 14:00 hod na domácím hřišti v Horních Měcholupech. Na domácím stadionu našich žen se můžete těšit na pestrý program plný zábavy ve fanzóně a na skvělé občerstvení. Přijďte na derby, kde nás všechny po zápase čeká i tradiční slávistická děkovačka. Vstup na utkání je zdarma!


Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články