Otevřený trénink před pohárovým #309derby | SK Slavia Praha
Více

Otevřený trénink před pohárovým #309derby

Svátek fotbalu se blíží, touha udělat další krok na cestě za obhajobou trofeje stoupá. Přijďte se společně naladit na jeden z vrcholů jara, úterní trénink před 309. derby bude otevřený všem slávistům.

Sešívané čeká ve středu od 18:00 čtvrtfinále domácího poháru. Na domácí půdě Fortuna Areny vyzvou rivala z Letné, kde v minulé sezoně společně s tisíci fanoušky slavili zisk MOL Cupu. Tentokrát se rivalové potkávají už o dvě kola dříve, i tak ale budou slávisté potřebovat vaši maximální podporu!

V úterý 27. února od 16:00 proto bude na tréninkovém hřišti č. 1 probíhat otevřený trénink, kam můžete hráče přijít podpořit. Vstupné je dobrovolné – u vchodu na hřiště bude k dispozici QR kód, jehož pomocí můžete přispět na konto Nadačního fondu Slavie.

Všichni se na vás moc těší, tak na viděnou v úterý!

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

Další články