Adam Toula přestupuje do Viktorie Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Adam Toula přestupuje do Viktorie Žižkov

Dvaadvacetiletý útočník Adam Toula odchází do Viktorie Žižkov. Mládežnický reprezentant do dvaceti let strávil poslední tři sezony na hostování ve Vlašimi, nyní míří ze Slavie na Žižkov.

Adam Toula začínal s fotbalem v šesti letech ve Vlašimi, ze které zamířil v roce 2013 do Slavie. V sešívaném dresu nastupoval v žákovských i dorosteneckých kategoriích, naposledy pak v B-týmu. S kategorií U19 si v sezoně 2019/2020 zahrál UEFA Youth League, ve které nastoupil do všech utkání a vstřelil dvě branky. V Dortmundu korigoval konečný stav na 1:5 a na Barceloně rozhodl v 88. minutě o výhře 3:2. V únoru 2022 zamířil na hostování do druholigové Vlašimi, kde strávil tři sezony. Nyní dvaadvacetiletý útočník přestupuje do Viktorie Žižkov.

Adame, přejeme ti hodně štěstí v dalším angažmá!

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články