V sobotu proti dorostu Viktorie Žižkov | SK Slavia Praha
Více

V sobotu proti dorostu Viktorie Žižkov

Fotbalistky Slavie čeká před reprezentační pauzou druhé a zároveň poslední přátelské utkání zimní přípravy. Na umělé trávě v Edenu se postaví proti dorostu Viktorie Žižkov U16. Výkop zápasu je naplánován od 13 hodin.

Slávistky nastoupí o víkendu k poslednímu zápasu zimní přípravy, kdy se před reprezentační pauzou postaví dorostu Viktorie Žižkov U16. Utkání se odehraje na umělé trávě v Edenu, kde minulý víkend dokázaly porazit polské mistryně z Katowic 2:1 po brankách Michelle Xiao a Terezy Szewieczkové.

„Mám za to, že utkání s dorostem pro nás představuje v průběhu sezóny skvělou příležitost. Hráči jsou fyzicky silnější a rychlejší, což nás nutí být ve všech aspektech na sto procent připraveny a snažit se s nimi držet krok. Díky naší účasti v Lize mistryň není zimní příprava startem od nuly, ale spíše pokračováním již rozjeté práce. Těšíme se na začátek ligy a v průběhu sezóny se soustředíme na získání obou trofejí,“ říká před zápasem útočnice Karolína Křivská.

Slávistky se chystají na své poslední přípravné utkání před nadcházejícím pohárovým soubojem, který se odehraje po reprezentační pauze 2. března proti Heršpicím. Přímý přenos proti dorostu Viktorie Žižkov nebude dostupný, proto neváhejte a přijďte naše fotbalistky podpořit přímo do Edenu! Těšíme se na vaši podporu!

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články