Béčko prohrálo s Čáslaví | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo s Čáslaví

V posledním zápase podzimu podlehla naše juniorka v Edenu divizní Čáslavi 0:1. Ve vyrovnaném přípravném utkání rozhodli hosté o své výhře v první půli...
V posledním zápase podzimu podlehla naše juniorka v Edenu divizní Čáslavi 0:1. Ve vyrovnaném přípravném utkání rozhodli hosté o své výhře v první půli. Slávisté po skončení mistrovských zápasů sehráli již čtvrté přátelské střetnutí. Krom Čáslavi se utkali s Českým Brodem (5:2), béčkem Plzně (1:2) a Libuší (4:2). „Vyzkoušeli jsme fotbalisty, které jsme dlouhou dobu neviděli. Týká se to Lexy, Musila, Doležala a Ulrycha, kteří byli na hostování. Pak například Waltera, ten toho na podzim příliš neodehrál. A otestovali jsme některé dorostence,“ uvedl kouč béčka Luděk Klusáček, jehož svěřenci vyrážejí v pátek na dovolenou.

Slavia B – Čáslav 0:1 (0:1)
Sestava Slavie: Cibulka – Budějský, Doležal, Vaněk (46. Buryánek), Mar. Zachariáš – Walter, O. Dubský, Musil, Stejskal – Jirásek (46. Lexa), Emmerling

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články