Lístek zpátky do dětství, na věčnou Slavii. Hvězdné přání pro Daniela | SK Slavia Praha
Více

Lístek zpátky do dětství, na věčnou Slavii. Hvězdné přání pro Daniela

Daniel žije pro červenobílé barvy od malička. Bohužel nemůže Slavii podporovat naplno. Rodák z Prahy totiž už několik let bojuje s vážnou nemocí. I přesto stále fandí a posílá podporu našim klukům všemi způsoby, a tak jsme se mu to rozhodli vrátit. Zážitkem, který ho dostal nejen zpět do hlediště.

Ve společnosti své maminky za námi Daniel (39) přicestoval doslova přes hranice, a to z Rakouska. Jeho přáním bylo podívat se na nový stadion a zavzpomínat si na dětství, kdy pravidelně chodíval podporovat svůj oblíbený pražský klub ještě na původní severní tribunu. To se mu také splnilo.

Vzali jsme je oba na předvánoční utkání s Mladou Boleslaví. Atmosféra byla díky adventnímu času a bohatému programu opravdu speciální. Fanzónou i Edenem se rozezněla slávistická „Princezna“ v podání dětského sboru. Mráz šel po zádech nejen díky počasí. Daniel nebyl výjimkou. Vychutnával si tento moment přímo z trávníku ve společnosti jeho oblíbených hráčů.

Kdyby si mohl z kabiny vybrat jednoho favorita, byl by jím Honza Bořil. Jak Daniel říká, díky tomu „čím si prošel a jak se dostal zpátky, tak je to asi pro mě nejvíc – největší hráč“ a bezesporu také motivace bojovat v těchto těžkých životních etapách jako kapitán.

Náš vzácný host se po setkání se svými hvězdami a kulturním zážitku přesunul na Tribunu Sever, kde si užil část zápasu a zavzpomínal na staré časy. Poté si sedl do tepla VIP prostor a užil si klání s vítěznou tečkou naplno. Zase zpět v Edenu a se vším všudy.

Bylo nám potěšením, splnit Ti přání, Danieli. Přejeme hodně sil do dalších dnů!


Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

Další články