Dvacítka remizovala s Brazílií, nastoupili Fořt, Latka a Zachariáš | SK Slavia Praha
Více

Dvacítka remizovala s Brazílií, nastoupili Fořt, Latka a Zachariáš

Ve svém druhém vystoupení na mistrovství světa dvacetiletých ve Spojených arabských emirátech remizovala Česká republika před téměř deseti tisíci diváky s Brazílií 1:1. V tabulce C patří mladým reprezentantům se dvěma body třetí místo. Do prestižního duelu zasáhli v základní sestavě záložník Martin Latka s útočníkem Pavlem Fořtem, kteří se k týmu připojili po zápase Slavie v Sofii, a obránce Milan Zachariáš.
Ve svém druhém vystoupení na mistrovství světa dvacetiletých ve Spojených arabských emirátech remizovala Česká republika před téměř deseti tisíci diváky s Brazílií 1:1. V tabulce C patří mladým reprezentantům se dvěma body třetí místo. Do prestižního duelu zasáhli v základní sestavě záložník Martin Latka s útočníkem Pavlem Fořtem, kteří se k týmu připojili po utkání Slavie v Sofii, a obránce Milan Zachariáš. Pavel Fořt přihrával Davidu Limberskému na úvodní gól střetnutí.

V rozhodujícím zápase o postup se Česko utká ve čtvrtek s Kanadou.

Česká republika - Brazílie 1:1 (1:1)
Branky: 34. Limberský - 37. Adailton
Sestava ČR: Grigar - Zachariáš, Knakal, R. Hubník, Šíma - Volešák, Latka (71. Procházka), Sivok, Limberský - Fořt (80. Bednář), Petržela (90. Rilke)

Tabulka skupiny C – Dubaj (poř.,tým,V,R, P,sk.,body)
1. Brazílie 1 1 0 3:1 4
2. Austrálie 1 1 0 3:2 4
3. Česká rep. 0 2 0 2:2 2
4. Kanada 0 0 2 1:4 0

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články