U15 na turnaji v Saúdské Arábii vyzve holandské PSV | SK Slavia Praha
Více

U15 na turnaji v Saúdské Arábii vyzve holandské PSV

Mládežníci z kategorie U15 odcestují na mezinárodní turnaj do Saúdské Arábie. Ve skupině narazí na PSV Eindhoven, Royal Antwerp, Attram De Visser.

Žákovská kategorie U15 vycestuje 11. ledna k mezinárodnímu turnaji v Saúdské Arábii. Slávisté se zúčastní turnaje pod záštitou ministerstva sportu Saúdské Arábie spolu s dalšími evropskými velkokluby. Turnaj se uskuteční ve městě Džidda v areálu King Abdullah Sport City.

Sešívaní ve skupině B narazí na holandské PSV Eindhoven, belgické Royal Antverpy a ghanskou fotbalovou akademii Attram De Visser. Turnaj je rozdělen do dvou skupin, přičemž ve skupině A se mezi sebou utká italský Juventus FC, domácí MAHD Sports Academy, holandské Twente FC a japonský Kashiwa Reysol.

Mládežníci v Saúdské Arábii stráví celkem týden od 12. do 19. ledna a na programu mají každý den jedno utkání. Zápasy se hrají ve skupině dvakrát třicet pět minut a ve vyřazovací části pak dvakrát čtyřicet pět.

O průběhu turnaje vás budeme informovat na sociálních sítích mládeže Facebook, Instagram a X.

Tým cestující na turnaj

Brankáři: Suchý, Vávra
Hráči: Barčot, Baroš, Belžík V., Filip, Chadima, Ilinčič, Kozhushko, Kratochvíl, Kuneš, Kupera, Mašek, Pancíř, Pěnkava, Zadorozhnii, Srb, Svoboda

Aktuálně

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

4. 5. 2024
Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Slávistky upekly 23. mistrovský titul

4. 5. 2024
Fotbalistky Slavie suverénně ovládly další ligovou sezonu a zaslouženě si vychutnávají oslavu třetího mistrovského titulu v řadě. Jejich dominantní výkony jim přinesly úžasnou sérii 23 ligových zápasů bez jediné prohry!

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

Další články