Singhateh míří do Sigmy Olomouc | SK Slavia Praha
Více

Singhateh míří do Sigmy Olomouc

Ebrima Singhateh dostal povolení zahájit přípravu se Sigmou Olomouc. Kluby v současné době finalizují útočníkovo roční hostování bez opce.

Dvacetiletý gambijský útočník přišel do Slavie z estonského Paide v létě 2022, kde strávil úspěšný půl rok po příchodu z gambijského Realu de Banjul. Ebrima ve Slavii nastupoval převážně za B-tým ve druhé lize. V patnácti utkáních vstřelil tři góly a v létě 2023 zamířil na hostování do Vlašimi. V zimě 2023 se s reprezentací U20 zúčastnil Afrického poháru národů do 20 let a Mistrovství světa U20. Zasáhl celkem do sedmi utkání, ale gól nevstřelil.

Singhateh na podzim ve Vlašim nastoupil do osmnácti druholigových a dvou pohárových zápasů. Celkem se mu podařilo vstřelit devět branek. Nyní dostal Ebrima povolení se připravovat s olomouckým klubem. Týmy aktuálně finalizují Singhatehovo ročního hostování bez opce.

Aktuálně

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Další články