Kde budou mladí hráči dále hostovat? | SK Slavia Praha
Více

Kde budou mladí hráči dále hostovat?

V jarní části sezony budou opět mládežníci hostovat ve druhé, ale i v první lize. Z B-týmu míří do Vlašimi David Planka, Ondřej Kričfaluši zahájil přípravu v Teplicích.

Mladí slávisté budou stejně jako na podzim hostovat v první i druhé lize. Nejpočetnější zastoupení budou mít sešívaní na hostování ve druholigové Vlašimi.

V středočeském klubu na hostování pokračuje Matyáš Vágner, Martin Šubert, Daniel Šmiga, Erik Biegon a Štěpán Beran. K této pětici se z B-týmu přidá také David Planka. Z lotyšské Jelgavy se vrací Victor Osuagwu a míří na hostování do Vlašimi, stejně jako Jonáš Kneifel, který se vrací z Chlumce nad Cidlinou. Brankář Jan Stejskal zahájil přípravu s druholigovým Vyškovem.

Ve FORTUNA:LIZE zůstává i nadále na hostování v Liberci Filip Prebsl a Filip Horský. V Pardubicích pokračuje trio Halinský, Icha a Kinský.

Petr Hronek spolu s Danielem Filou na hostování v Teplicích přivítali Alberta Labíka. Se severočeským týmem zahájil přípravu také Ondřej Kričfaluši, u kterého kluby aktuálně řeší varianty jeho působení. V Bohemians nadále zůstává hostovat Michal Beran a první ligové zkušenosti na hostování do Olomouce míří sbírat Ebrima Singhateh.

Z hostování v Karviné se vrací Michal Hošek, kterému se momentálně, stejně jako Adamu Toulovi, hledá angažmá ve druhé lize.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články